ΡευΜΑζήν

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ασθενών, γονέων, κηδεμόνων και φίλων παιδιών με ρευματικά νοσήματα

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΡευΜΑζήν

Την Ομοσπονδία υποστηρίζουν οι παρακάτω:

GENESIS pharma
GENESIS pharma
Πολυβραβευμένη ελληνική εταιρεία, μεταξύ των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, με εξειδίκευση και στον τομέα της ρευματολογίας και της δερματολογίας, προσφέροντας πρωτότυπα και καινοτόμα φάρμακα ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της με σημαντικές πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες.
Pfizer
Pfizer
Παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρία με ηγετική θέση, μεταξύ των εγκατεστημένων στην Ελλάδα φαρμακευτικών εταιρειών. Το διαφοροποιημένο της χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας περιλαμβάνει βιολογικά φάρμακα, φάρμακα μικρών μορίων, εμβόλια, καθώς και πολλά από τα πιο γνωστά παγκοσμίως, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας.
ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ
ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ
Στόχος της εταιρείας η κάλυψη των ποικίλων αναγκών των ασθενών, μέσα από την έρευνα, την καινοτομία και τις συνεργασίες. Το ευρύ και συνεχώς αυξανόμενο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο και η διαρκής δέσμευση για παροχή πραγματικών λύσεων -από φάρμακα έως υποστηρικτικά προγράμματα και βοηθητικά υλικά- καταδεικνύουν την προσήλωση στο στόχο.
AbbVie
AbbVie
Βιοφαρμακευτική εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας, υψηλής εξειδίκευσης που εστιάζει στην έρευνα. Συνδυάζει τη σταθερότητα, τους πόρους και τις εμπορικές δυνατότητες μιας φαρμακευτικής εταιρείας, με την εστίαση και κουλτούρα μιας εταιρείας βιοτεχνολογίας.
UCB pharma
UCB pharma
Μία από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα, επενδύει σημαντικά στην έρευνα και στην ανάπτυξη, και διακρίνεται για την πολλά υποσχόμενη παρουσία στο χώρο της βιοτεχνολογίας και ειδικότερα στο πεδίο των ρευματικών παθήσεων.
Roche
Roche
Δραστηριοποιούμενη στον κλάδο Φαρμάκων, παρέχει πρωτοποριακές θεραπευτικές λύσεις, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, φάρμακα που ανήκουν στη θεραπευτική κατηγορία των αυτοάνοσων ρευματικών παθήσεων (ρευματοειδής αρθρίτιδα, αγγειίτιδες).
Amgen
Amgen
Πρωτοπόρος στο χώρο της βιοτεχνολογίας και της έρευνας και μία από τις ηγέτιδες ανεξάρτητες εταιρείες βιοτεχνολογίας παγκοσμίως, επικεντρώνεται σε θεραπευτικές περιοχές όπου εντοπίζεται ακάλυπτη ιατρική ανάγκη, αξιοποιώντας την πολύχρονη εξειδίκευση και βαθιά γνώση της παραγωγής βιολογικών παραγόντων προς όφελος της βελτίωσης της ζωής των ασθενών.
GSK
GSK
Με εξειδίκευση στη διάθεση πρωτότυπων φαρμάκων για ασθένειες και σπάνιες παθήσεις., κατέχει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη εμβολίων και διάθεση καταναλωτικών προϊόντων υγείας ( π.χ. Υγεία του Δέρματος). Υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και συνεργασία με οργανώσεις υποστήριξης ασθενών, ενισχύοντας τις δράσεις τους.
MSD
MSD
Mία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες βιοφαρμακευτικές εταιρίες, με έμφαση στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων φαρμακευτικών σκευασμάτων και εμβολίων για την αντιμετώπιση μερικών από τα σημαντικότερα προβλήματα υγείας. Η μακρόχρονη ιστορία της και η προσήλωση στις αξίες και τα πρότυπα, της εξασφαλίζουν το σεβασμό και τη βιωσιμότητα που τη χαρακτηρίζει.
ΒΙΑΝΕΞ
ΒΙΑΝΕΞ
Πρωτοπόρος φαρμακευτική βιομηχανία, στην κορυφή της Ελληνικής Βιομηχανίας Φαρμάκων, με διεθνείς στρατηγικές συμμαχίες και συνεργασίες, που παράγει ή εισάγει, συσκευάζει, προωθεί και διανέμει ένα μεγάλο αριθμό γνωστών φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων που καλύπτουν όλες τις θεραπευτικές κατηγορίες.
Aenorasis
Aenorasis
Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία που αναπτύσσοντας και διατηρώντας συνεργασίες με διεθνώς αναγνωρισμένους ιατροφαρμακευτικούς οίκους, προσφέρει τις πρώτες και τις καλύτερες στην κατηγορία τους θεραπείες σε τομείς όπως της Ρευματολογίας και της Δερματολογίας, για να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων που πάσχουν από αυτοάνοσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επιλέξτε για να επικοινωνήσετε με τη ΡευΜΑζήν και τους Συλλόγους της Ομοσπονδίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ